Toon 1 - 8 van 8
More filters

Marc Cain vertegenwoordigt de filosofie:

"De collectie is de ster!"

 “Ik wil niks anders dan alleen Marc Cain.” Dit is wat je veel hoort van fans van Marc Cain. De stijl, kwaliteit, comfort, exclusiviteit, design en pasvorm… Dat is Marc Cain voor de dame. Wie is zij? Ze leeft vandaag, is zelfbewust, open en nieuwsgierig. Ze houdt ervan een vrouw te zijn en wilt dit ook uitstralen in haar kleding en accessories.

Marc Cain heeft daarom ook verschillende collecties, voor elke vrouw, gelegenheid, tijd van de dag, op vakantie of voor de sport. Marc Cain Collections, Marc Cain Sports, Marc Cain Essentials, Marc Cain Additions en Marc Cain Bags & Shoes.

Made in Germany! Velen denken dat Marc Cain van origine Frans of Italiaans. Marc Cain is Duits met de productie in Europa. Zo zijn zij voorstander voor digitalisering en efficientie. Marc Cain hoort daarom ook tot de innovatie-elite van Duitsland. In hun “Cain City” hebben ze een niewe logistieke centrum en zij hebben een 3D simulator. Door deze simulator zien ze voor de productie van een item al hoe het gaat worden voor de perfecte productontwikkeling.

Marc Cain zet ook in op de verantwoordelijke omgang met natuurlijke hulpbronnen en dieren. Sinds 2016 wordt er helemaal geen bont meer verwerkt. Ze gebruiken alleen producten van dieren die volgens de wetten en verordeningen worden gefokt die uitsluitend voor de vleesproductie worden gehouden. Daarom is Marc Cain ook echt Faire Merk!

Velen zijn dus liefhebber van Marc Cain. Wij dus ook. Zoek je een mooie jurk, pantalon met blouse of een extreem dierenprintje, Dresscode heeft het!