WORLDWIDE SHIPPING

Go to account settings

MOOSE KNUCKLES

Moose Knuckles Canada! Wie had gedacht dat een merk met de naam Moose Knuckles de wereld van winterjassen en bomberjacks zou veroveren. Moose Knuckles zijn nieuw en zullen voor altijd blijven. Echte vakmanschap, materialen van kwaliteit en het kan de koudste weersomstandigheden aan. De productie van de jassen is topgeheim maar Moose Knuckles doet wat deze beloofd.

Al vanaf 2009 maakt Moose Knuckles jassen die mensen in Canada tegen weer en wind beschermen. Ze wilden de beste, sterkste en meest luxe sportkleding ontwerpen. Stirling Parka en de Bomber werden gelijk Iconisch! Celebrities als Khloe Kardashian en Katie Holmes droegen deze. Moose Knuckles gebruikt alleen het mooiste bont van de arctic blue fox of de silver fox. Alles is thisch verantwoord en alleen uit Canada of Scandinavie die strenge regels hebben.

Een jas die trendy maar tegelijkertijd tijdloos is, maar dan ook weer duurzaam: Moose Knuckles. Deze jassen gaan jaren mee. Het meest herkenbare aan een Moose Knuckles is het logo op de mouw. Een Moose Knuckles is garantie van warmte en comfort tijdens de winter.

Dresscode Heerlen zoekt de mooiste Moose Knuckles jassen uit. 

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »