FREE SHIPPING in The Netherlands

Go to account settings

MOSCHINO + Kids

In 1983 begonnen door Franco Moschino. Een kleidnglijn met een artistieke twist. “Dressing should be fun” was het motto toen en dat is het nu nog steeds. Gouden kettingen, metalen Moschino logo’s in de riemen en heftige prints op de jasjes. De collecties van Moschino zijn zo herkenbaar door de luxe, kunst en elegantie. Toen was het door Franco Moschino gedaan en nu door Jeremy Scott door de prachtige creaties met de teddybeer, Mcdonald’s en natuurlijk weer de metalen logo’s en kettingen.

Franco Moschino is de oorspronkelijke designer van Moschino. Hij is geboren in een dorp nabij Milan. Zijn vader wilde dat hij in de ijzerhandel zou treden maar dat zag Franco niert zitten. Hij is vertrokken naar Milan om daar zijn droom waar te maken. Nadat hij de kunstacademi heeft afgemaakt is hij illustrator geweest van Gianni Versace.

Na 6 jaar is hij Moschino Couture begonnen. Eerst was het jeans en vrijetijds kleding. Later kwam lingerie, schoenen, parfums en herenmode. Natuurlijk niet te vergeten de Cheap&Chic collectie met de innovatieve creaties zoals het Chanel-achtige jasje met "Expensive Jacket" achterop. Dit met een knipoog naar de high-end merken. Na zijn overlijden heeft eerst zijn assistente en daarna Jemeremy Scott het stuur overgenomen. Zijn creaties werden gedragen door celebrities als Miley Cyrus,Kylie Minogue and Fran Drescher in haar serie The Nanny.

De verschillende lijnen Moschino, Boutique Moschino en Love Moschino zijn allemaal anders maar toch herkenbaar. Love Moschino en Boutique Moschino vind je bij Dresscode Heerlen. Zodra de collectie binnen is zal je verliefd worden. Draagbaar, uniek en chique.

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »