FREE SHIPPING in The Netherlands va 99 euro

Go to account settings

PARAJUMPERS

Parajumpers, ook wel PJ’s genoemd, worden gedragen door celebs als Chloe Kardashian, Sarah Jessica Parker en zoveel meer. Ze staan bekend om hun jassen van de hoogste kwaliteit met de PJ’s patch op de mouw en de parachute haak. Parajumpers zijn geïnspireerd door de reddingswerkers in Alaska, die hun leven riskeren in de hoge bergen en diepe koude zeeën. Het resultaat zijn jassen met de beste technologische componenten waardoor ze heerlijk warm zijn en vooral praktisch. Zo zijn de jassen uitgerust met verschillende vakjes, bontkragen, dubbele ritsen en zacht dons.

Parajumpers heeft jassen met prachtige bontkragen, van lapin tot coyote. Ze werken alleen met verantwoord bont met de Sagafurs handelsmerk waardoor ze meewerken aan een ethisch verantwoord bont. De jassen zijn gevuld met dons

De collectie van PJs is zo gevarieerd dat je kan kiezen voor een parka als de Long Bear met de mooie afneembare bontkraag, of een kort bomberjack als de Skimaster ook met afneembare bontkraag. Ook hebben ze heerlijke dunnere donsjassen als de Geena.

Zoek je naar de nieuwe Parajumpers in Nederland, dan heeft Dresscode in Heerlen ze. 

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »