Bestellen & retourneren

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Je bestelling wordt op werkdagen na ontvangst van je betaling binnen 48 uur verzonden. Plaats je op zondag een bestelling, dan wordt deze op maandag verwerkt en verzonden.
Kan ik ook mijn bestelling afhalen?
Ja dat kan! Je kunt ervoor kiezen om je bestelling af te halen bij onze winkel in Heerlen op de Dautzenbergstraat 21. Neem hierbij graag een geldig ID bewijs mee zodat je je kunt legitimeren bij het afhalen. Ben je niet in de gelegenheid om de bestelling zelf op te halen? Dan kun je dit per mail aan ons doorgeven. Voor degene die de order op komt halen geldt ook dat hij/zij een geldig ID bewijs mee moet nemen.
Hoeveel zijn de verzendkosten?
Bij Dresscode betaal je € 3,95 verzendkosten binnen Nederland. Voor Duitsland en BElgie zijn de verzendkosten 9,95,-. Alle bestellingen worden verzonden met track & trace code zodat je zeker weet dat het goed en veilig aankomt
Betalen
Je kunt bij Dresscode betalen via iDeal, Paypal en alle gangbare creditcards. Woon je in België dan kun je gebruik maken van BanContact/MisterCash. Woon je in Duitsland kan je gebruik maken van Sofort Banking. Wij versturen onder rembours.
Kan ik ook een bestelling ruilen of retourneren?
Je kunt binnen 14 dagen je bestelling ruilen, retourneren of gratis terug brengen in onze winkel. Mocht je willen ruilen kan je het pakket terugsturen ,per post met track&trace, met een bijgevoegd schrijven waaruit de ruiling behoort te bestaan.
Ontvang ik bij retourneren in de winkels gelijk mijn geld terug?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. Als het pakketje in goede orde is ontvangen, wordt het orderbedrag z.s.m. teruggestort op de rekening waar vandaan U heeft betaald.
Overige vragen
Bij vragen kun je gemakkelijk contact opnemen met de Dresscode klantenservice via 0031 455742140 of stuur een mailtje naar [email protected] Ook kan je terecht bij onszelf in onze winkel in Heerlen op de Dautzenbergstraat nr. 21.