FREE SHIPPING in The Netherlands

Go to account settings

DSQUARED2

Dean en Dan Caten zijn de Canadese tweeling van Dsquared2. Ze zijn begonnen in 1984 aan de School of Design in New York. Vandaar dat het jaartal 1984 vaak op t-shirts, petten en andere items staat. De tweeling is na 8 jaar in New York te zijn geweest zijn ze verhuisd naar……. Italie! Na daar met de beste ontwerpers te hebben gewerkt zijn ze in 1995 begonnen met hun eigen lijn.

Ze zijn bekend geworden om hun extravagante modeshows waar alle journalisten en inkopers op af zijn gekomen uit de hele wereld. Christina Aguilera in 2005 en Rihanna in 2007, hun shows hebben een grote impact geleverd in de modewereld. Hun creaties zijn gedragen door Madonna, Britney Spears en Ricky Martin in hun shows. Zo dragen andere celebs hun creaties dagelijks als Jennifer Lopez, Gwen Stefani en veeeele anderen.

Canada zijn ze niet vergeten, daarom staat de Canadese vlag op al hun accessoires. Je ziet een Canadese vlag op een pet of een laars en je weet het is Dsquared2. In fashion anno nu, moet je Dsquared2 hebben en Dresscode heeft het!

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »