FREE SHIPPING in The Netherlands

Go to account settings

ELISABETTA FRANCHI

Wie kent haar nou niet: Elisabetta Franchi! Met de prachtige jurken, blazers, pantalons en blouses. Zo kan je vanaf winter ‘17/’18 ook sporten in stijl met Elisabetta Franchi. Italiaanse elegantie op zijn best!

Het begon in Bologna waar de ontwerpster Elisabetta Franchi is geboren. Daar is haar stijl en haar “Made in Italy” strategie ontwikkeld met oog voor detail, elegantie en kwaliteit. Zo is dit prachtige merk in een decennium gegroeid tot een van de meest succesvolle merken in de wereld van damesmode.

Bij een prachtig modemerk hoort een prachtige hoofdkwartier. In een oud pharmaceutische fabriek heeft ze na een 2jarige verbouwing een beeldig kantoor gemaakt. En daarbij hoort ook een showroom. In hartje Milaan heeft zij een 6 verdiepingen tellend gebouw. Hierin kan ze 3 collecties kwijt. Het interieur daarvan is natuurlijk een weerspiegeling van de elegante collecties van Elisabetta Franchi zelf.

Dames die zich op en top vrouw willen voelen, zijn bij Elisabetta Franchi aan het goede adres. Bij Dresscode vind je dan ook de set die bij je past, van casual tot chiq, van stoer naar sport. 

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »