FREE SHIPPING in The Netherlands

Go to account settings

PATRIZIA PEPE

Patrizia Pepe staat bekend om de vrouwelijke en stijlvolle creaties voor elke gelegenheid. Of je nu een feestje hebt of naar je werk gaat, Patrizia Pepe heeft de broeken met blousen, jurken of een jeans met top en een colbert. Voor elke gelegenhied kan je met Patrizia Pepe slagen en combineren.

Opgericht in 1993 te Florence is Patrizia Pepe op en top Italiaans. Patrizia Bambi de creative director en Claudio Orrea de zakenpartner. “Pepe”  staat voor de identiteit van het merk, eigenzinnig en dynamisch.

Patrizia Pepe is met 4 woorden te beschrijven: Dynamisch, elegant, sensueel en rock! Zo is de pop scene helemaal weg van Patrizia Pepe. Dua Lipa is dit jaar gestrikt als campagnegezicht. De Kosovaars-Britse popzangeres, die dit jaar een hit scoorde met New, maakte zelf een cover van Nancy Sinatra's 'Bang bang' voor het campagnefilmpje waarin ze zelf de hoofdrol speelt. De video werd opgenomen in New York. De crew trok naar New York voor de foto- en videoshoot. De film werd voorgesteld op de eerste dag van Milan Fashion Week.

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »